Международно туристическо изложение

Културен Туризъм

Велико Търново
Български
English
Новини
XV Международно туристическо изложение „Културен туризъм“ - Велико Търново 2018
XV-то издание на Международното изложение "Културен туризъм" ще се проведе от 19 до 21 април във Велико Търново. За първи път форумът ще се проведе на територията на Двореца на културата и спорта "Васил Левски". В рамките на събитието участниците ще превърнат някои от най-атрактивните места в старата столица в естествен декор за представяне на различни артистични прояви, въстановки, занаяти, презентации и творчески събития, чрез които да запознаят публиката по един интересен и уникален начин с техния регион.
08.01.2018
XIV-то издание на Международния Фестивал на Туристическия Филм – България „На източния бряг на Европа“
Международният Фестивал на Туристическия Филм – България „На източния бряг на Европа“ отваря своето XIV-то издание за прием на продукции.   Фестивалът се организира съвместно с Международно изложение „Културен Туризъм“ във Велико Търново, от 19 до 21 април 2018 г.   За участие във фестивала могат да се регистрират филмови и рекламни видео продукции на туристическа тематика, в 5 категории: -      Природа и екотуризъм -      История и култура -      Вяра и традиции -      Спорт и приключения -      Корпоративен филм   Крайният срок за регистрация е 13 март 2018 г.   Моля запознайте се с регламента, публикуван на фестивалния сайт:  www.tourfilm-bg.com   Победителите ще бъдат обявени и наградите ще бъдат връчени на официална церемония на фестивала. Награди се присъждат във всяка категория, връчват се допълнителни и спонсорски награди, а един от продуцентите получава Голямата награда на фестивала. Очакваме с нетърпение вашите туристически клипове и филми, за да научим повече за  природата, забележителностите, културата и историята, екстремните преживявания или удоволствията, които предлага вашият туристически продукт или обект. Очакваме и вас във Велико Търново през пролетта.   Фестивалът е член на CIFFT – Комитет на Туристическите Филмови Фестивали Фестивалът е част от платформата ЕФФЕ (Европа за Фестивали и Фестивали за Европа)   За въпроси относно фестивала:         Мария Карагьозова Директор на Фестивала тел: 0899 862 665
23.02.2018
Международно туристическо изложение „Културен туризъм“ - за първи път в ДКС "Васил Левски"
За първи път МТИ "Културен туризъм" ще се проведе в Дворец на културата и спорта "Васил Левски".  Всеки участник , който се включи  ще може да предостави свое знаме, което ще бъде поставено на видно място  пред комплекса където ще се проведе изложението.
20.02.2018
Виж всички новини
Чети и пътувай
VI издание на Националния конкурс READ & TRAVEL („ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ“).
VI издание на Националния конкурс READ & TRAVEL („ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ“).
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,   В рамките на 15-то Международно турис...
19.04.2018
Галерия
Партньори